Dış İlişkiler Ofisinin bu yıl 11. sini düzenlediği Yaz Okulu programına Tayvan, Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Tunus, Pakistan ve Ürdün’den 21 öğrencinin katılımı ile tamamlanmıştır. 2 hafta süren yaz okulu programında öğrenciler temel Türkçe dersi görüp Türkiye, Erzurum ve Atatürk Üniversitesi hakkında bilgi sahibi oldular. Yaz okulu süreci boyunca kültürel ve gezi faaliyetleriyle programı sonlandırdılar.

Yaz Okulu Programı tüm öğrencilerin kendi ülkelerini, yöresel kıyafetlerini, yemeklerini ve kültürlerini tanıttığı ulusal gün etkinliği ile tamamlanmıştır.

11. Uluslararası Yaz Okulu Videosu:

Ulusal Gün Etkinlik Videosu:

3 thoughts on “11. Uluslararası Yaz Okulu Tamamlandı

1. 07/31/2017

mustafa Reply

Uluslar arası yaz okulu her yıl düzenleniyor mu? Veya önümüzdeki yıl düzenlenecekmi?

• Merhaba,

Uluslararası yaz okulu uygun görülmesi dahilinde her yıl düzenlenmektedir. Uygun görülmesi dahilinde gelecek yıl içerisinde de yaz okulu düzenlenmesi planlanmaktadır.