Sonuçları indirmek için tıklayınız.

2015-2016 Akademik Yılı Staj hareketliliği ek başvuru sonuçları değerlendirmeye alınmıştır. Staj kabul belgesi, ANGO ve dil şartını sağlayan öğrencilerin staj hareketliliği başvuruları kabul edilmiştir. Staj kabul belgesi olmayan öğrencilerin başvuruları kabul edilememiştir, ancak bu öğrenciler yedek listesine alınmışlardır. Yedek öğrenciler ilerleyen haftalarda staj kabul belgesi getirmeleri durumunda hibe durumuna göre staj hareketliliğinden yararlanabilirler.

Staj hareketliliği başvurusu kabul edilen öğrenciler;

Dış İlişkiler Ofisi sayfasında Erasmus+ /KA103 bölümünde bulunan Erasmus+ Staj evrakları belgeler ve işlemler listesinde bulunan evrakları hazırlayabilirler.

Staj hareketliliği öğrenci bilgi edinme ve evrak teslim zamanlarında ofise gelerek bilgi alabilirler.

Staj hareketliliği bilgi edinme evrak teslim tarihleri aşağıdaki gibidir.

Salı: 13.30 -17.00

Perşembe: 9.30-12.00