farabi-değişim-programi

Değişim Programından yararlanıp öğrenimi biten öğrencilerimiz ekte verilen Nihai Rapor’u doldurarak en kısa zamanda ofisimize elden veya posta yoluyla ulaştırması gerekmektedir.

Nihai raporu indirmek için tıklayınız.

18 thoughts on “2016/2017 Eğitim Öğretim Yılında Farabi Değişim Programı ile Öğrenimlerini Tamamlayan Öğrencilerimizin Dikkatine

1. Selam.. daha önce de bildirmiştim, notlarımın eksikliği konusunda.. Bu sefer tek bir dersim gözükmüyor(İngilizce Öğretiminde Yaklaşımlar 2). Acaba otobasyon sisteminde bir sıkıntı mı var bilemedim

2. Kolay gelsin. Trakya Üniversitesinden notlarım tarafınıza yollanmış fakat bahar dönemi notlarım gözükmüyor, yalnızca bir ders girilmiş. Sebebi nedir, ne yapmam gerekir ?

• Tunç merhaba,

Atatürk Üniversitesindeki fakülte öğrenci işleri ile irtibata geçiniz. Eğer transkriptiniz öğrenci işlerine ulaşmamış ise Farabi Ofisimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Farabi Ofisi İletişim:

+90 442 231 31 26 (Dahili:5)
      farabi@atauni.edu.tr

3. 07/05/2017

Merve SARI Reply

Merhaba ben Atatürk Üniversitesine farabi yapmıştım. Üçüncü dönem notlarım Bülent Ecevit Üniversitesinin sayfasında görünüyor ama dördüncü dönem notlarım görünmüyor bunun nedeni nedir acaba

• Merve merhaba,

Atatürk Üniversitesi tarafından Bülent Ecevit Üniversitesine transkriptiniz gönderilmediyse notlarınız gözükmüyor olabilir. Atatürk Üniversitesindeki okuduğunuz fakülte öğrenci işlerine ulaşarak transkriptinizin gönderilip gönderilmediği konusunda bilgi alabilirsiniz.

4. Merhaba. Trakya Üniversitesinde Farabi Programını tamamladım. Nihai raporu en geç ne Zaman ulaştırmalıyım. E posta veya posta kabul oluyor mu? Kolay gelsin.

• Tunç merhaba,

Eğitim-öğretim yılı tamamlandıktan sonra nihai raporunuzu bilgisayar ortamında doldurup göndermeniz gerekmektedir. Elden ya da posta yolu ile nihai raporunu gönderebilirsiniz.

5. 06/23/2017

Vedat Ağtaş Reply

Merhabalar ben “Farabi Değişim Programı”nı son yılımda Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde 2016-2017 yılında güz ve bahar dönemlerinde tamamladım. İki ayrı dönemden de -biri seçmeli olmak üzere- birer ders veremedim. Gönderen kurum olan Erzincan Üniversitesi’nde yaz okulu kayıtları bittiği ve dersler iki haftadır başladığı için bu iki dersi tekrar Atatürk Üniversitesinde almak mecburiyetindeyim. Ben bu dersleri almadan önce Atatürk Üniversitesiyle farabi ilişkimi kesip Erzincan Üniversitesi’nden geliyormuş gibi mi başvuru yapmam gerekiyor? Ayrıca, seçmeli dersi alamadığım takdirde ya da bu derslerin birini veremediğim takdirde tek ders sınavına gönderen kurumda mı girebilirim yoksa kabul eden kurumda mı?

• Vedat merhaba,

Atatürk Üniversitesi yaz okuluna katılmak istiyorsan ilişik kesip, Erzincan Üniversitesinden geliyormuş gibi başvuru yapman gerekiyor. Tek ders sınavını eğer kurumlar kabul eder ise iki üniversitede de girebilirsin. (Not: Eğer Atatürk Üniversitesinden ilişik kesme işlemini yaptırırsan tek derse girme işlemini yapamazsın.) Detaylı bilgi için Farabi Ofisi ile görüşebilirsin. İlgili iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Farabi Ofisi Mail: farabi@atauni.edu.tr

6. Selçuk Üniversitesine Farabi yaptım.Bütünleme sınavları temmuzda bu kurumda.Bu raporu bütünleme tarihinden sonra mı göndereceğiz? Bir de burdaki yani farabi yaptığımız kurumdaki tek ders sınavına katılabiliyor muyuz?

• Merhaba Alper Kaan,

Nihai raporu bütünleme tarihinden önce gönderebilirsin. Tek ders sınavı ile ilgili soruların için Farabi Ofisimiz ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsin.

Farabi Ofisi:
      farabi@atauni.edu.tr

7. 06/09/2017

Burcu Mahmat Reply

İyi günler. Bir dersim kaldı. Yaz okulunda almam gerekiyor. Ne yapmam gerekiyor acaba ?

• Burcu merhaba,

Atatürk Üniversitesinde yaz okulu için kayıt yaptıracaksanız kayıt tarihlerinden önce transkriptinizin üniversitemize gönderilmesini sağlayınız. Detaylı bilgi için Farabi Ofisi ile iletişime geçiniz.

8. 06/01/2017

abdullah doğan Reply

başka getirmemiz gereken veya posta yoluyla ulaştırmamız gereken bir belge var mı bende farabiyle konya ya geldim atatürk üniversitesi öğrencisiyim.

• Merhaba,

Sizlerin getirmesi ya da posta ile ulaştırması gereken başka bir belge bulunmamaktadır. Üniversiteniz dönem sonunda transkriptlerinizi Atatürk Üniversitesi’ne göndermiş olacaktır. Transkriptiniz tamamlandıktan sonra Atatürk Üniversitesi’ne gönderilip gönderilmediğini kontrol edebilirsiniz.

• 06/06/2017

cansu Reply

Bu raporun son tarihi belli mı acaba

• Cansu merhaba,

Gidilen kurumda öğrenimini tamamlayan öğrencilerimiz nihai raporu göndermesi önem arz etmektedir. Öğrenimini tamamladıktan sonra öğrencilerimiz ilgili belgeyi Farabi Ofisi’ne ulaştırması gerekmektedir.