2017/2018 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı ile diğer üniversitelere gidecek olan öğrencilerimiz, gideceği üniversitelerin akademik takvimlerinde belirtilen tarihlerde ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Farabi Değişim Programı burslarının yatırılması için, kayıt yaptırdıktan sonra 1 hafta içerisinde öğrenci belgesi (Gidilen Üniversite Öğrenci Belgesi) ve SGK Hizmet Döküm Belgesi (E-devlet ya da SGK’dan alınacak) alınıp kargo ya da elden Farabi Ofisine teslim edilmesi gerekmektedir. İlgili belgelerin teslim edilmemesi durumunda Farabi bursu yatırılmayacaktır. Harç ücretleri olan öğrenciler geçen yıllarda olduğu gibi Atatürk Üniversitesi’ne yatırmaları gerekmektedir.

Farabi Ofisi Adres: Atatürk Üniversitesi Öğrenci İşleri Binası Kat:2 Erzurum / Merkez

2 thoughts on “2017/2018 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı ile Giden Öğrencilerin Dikkatine!

1. 09/25/2017

Furkan aydön Reply

Farabi bursları ne zaman yatırılacak, kesinleşmiş bir tarihi var mı?

• Merhaba,

Burslar ile ilgili kesin bir tarih bulunmamaktadır. Farabi bursları yatırıldığında telefonunuza SMS olarak bildirilecektir. Bilginize.