22-24 ve 25 Şubat 2018 tarihleri arasında ATASEM tarafından Mühendislik Fakültesinde yapılacak Erasmus+ İngilizce Dil Sınavı giriş bilgilerinizi öğrenmek için tıklayınız.
Sınava girebilmeniz için:
  •    Yanınızda fotoğraflı geçerli bir kimlik (Öğrenci Kimliği ya da Kimlik Kartınız) kartınız bulunmalıdır. Kimlik kartı bulunmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  •    Sınav saatinizden yarım saat önce sınavın gerçekleştirileceği Mühendislik Fakültesinde hazır bulunmanız gerekmektedir.
Not: Başvuru süresince ofisimize mücbir sebebi dolayısıyla dilekçe ile taleplerini ileten öğrencilerimiz uygun oldukları saat ve tarihte sınava girebileceklerdir.