Farabi Değişim Programı kapsamında çeşitli üniversitelerde öğrenim görmek üzere başvuruda bulunup karşı üniversitelerden “KABUL” alan öğrencilerimiz aşağıda detaylı bilgileri verilen “Oryantasyon Toplantısına” katılımları zorunludur.

Farabi Değişim Programı kapsamında “Karşı Üniversitelerden Sonuçları Açıklanmayan Öğrencilerimiz” sonuçlarını başvuruda bulundukları üniversitelerin web sayfalarından takip edebilir veya iletişime geçebilirler. “KABUL”  alan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen toplantıya katılımları zorunludur.

Farabi Değişim Programı kapsamında “RED” alan öğrencilerimiz için süreç tamamlanmış olup, 2019/2020 Akademik yılı için 2019 Yılı Mart ayında yeniden başvuruda bulunabilirler.

Toplantı Bilgileri:

Yer    : Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezi
Tarih : 27 Nisan 2018 Cuma Günü
Saat  : 1. Oturum : 09:30-12:00
            2. Oturum : 13:30-15:30

Öğrencilerimizin oryantasyon toplantısında oturumun birine katılması yeterli olacaktır.

NOT: Yabancı Dilde eğitim alacak öğrencilerimizin başvurdukları üniversitelerin Yabancı Dil Sınavı tarih ve saatleri ile ilgili bilgileri sınavı yapacak üniversitelerin web sayfalarından takip etmeleri gerekmektedir. Konu ile ilgili takipsizlik sonucu oluşabilecek mağduriyetler ilgili  öğrencilerin sorumluluğundadır.

2018/2019 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Sonuçları İçin Tıklayınız.

Güncelleme(26.04.2018): Tarafımıza ulaşan sonuçlar eklenmiştir.

Marmara Üniversitesine Başvuru Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Aşağıda İsimleri verilen öğrencilerimiz Marmara Üniversitesi tarafından yapılacak olan İngilizce dil sınavına katılımları zorunludur.

Emrah Zıvalı            Mühendislik Fakültesi   Makine Mühendisliği İngilizce
Hasan Yıldırım          Mühendislik Fakültesi   Elektrik Elektronik Mühendisliği İngilizce

Sınav Tarihi    : 11 Mayıs 2018
Saat                   : 10:00
Sınav Yeri        : Nihad Sayar Binası Laboratuvar 2’de  yapılacaktır.
Adres                : Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Kadıköy/İSTANBUL
Farabi Ofisi    : 0216 347 88 35

8 thoughts on “2018/2019 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci Sonuçları

1. 05/06/2018

Ali Bayıltmaz Reply

Iyi günler ben 3 sınıfım ve farabi programım bitti son sınıfa yatay geçiş yapabilirmiyim

Farabiye 2.sınıfta basvurdum
    Teşekkürler

• Ali merhaba,

Farabi programı diğer programlar için engel değildir. Farabi programını tamamladıysan yatay geçiş işlemleri için öğrenci işleri ile irtibata geçerek detaylı bilgi alabilirsin. Ofisimiz yatay geçiş işlemleri hakkında işlem yapmamaktadır.

2. 04/06/2018

Ali Bayıltmaz Reply

Iyi günler bu yıl farabi programı bitiyor ama yatay gecis başvurusu yapacam nihai raporu gondermezsen sıkıntı olurmu

• Ali merhaba,

Farabi Değişim Programı tamamlanması için nihai raporunu doldurman gerekmektedir. Kendi OBS sistemine giriş yaparak nihai raporu online doldurabilirsin. Başarılar.

3. 26/05/2018

Ali Bayıltmaz Reply

Iyi günler ben geçen yıl 2.ci sınıftan 3.sınıfa farabi ile geçtim bu yıl yatay geçiş yapabilirmiyim

• Ali merhaba,

Farabi Değişim Programı diğer programlar için herhangi bir engel oluşturmamaktadır. Aktif değişim programı sürecinizi tamamladıktan sonra yatay geçiş yapabilirsin.

4. 29/04/2018

Sertan Reply

İyi gunler toplantıya katılmadim ne yapmam lazim

• Sertan merhaba,

YouTube kanalımızdan ya da web sitemizden oryantasyon toplantısı kaydını izleyebilir ve süreç hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsin.