Farabi Değişim Programı kapsamında giden öğrencilerimizin Farabi Değişim Programı Bursu‘ndan yararlanabilmeleri için Farabi kapsamında öğrenim görmeye hak kazandıkları üniversitelere kayıt yaptırdıkları ilk hafta içerisinde aşağıda belirtilen belgeleri posta yoluyla acil olarak üniversitemiz Farabi Ofisi’ne göndermeleri gerekmektedir.

1) Farabi Değişim Programı kapsamında öğrenim görmek üzere kayıt yaptırdığınız Üniversiteye ait “ÖĞRENCİ BELGESİ”,
2) Farabi Değişim Programı kapsamında öğrenim göreceğiniz ilde bulunan SGK müdürlüklerinden Sigortalı olarak Çalışıyor ya da çalışmadığınızı gösteren belge (SGK Döküm Belgesi ).

Adres: Atatürk Üniversitesi Kampüsü, Öğrenci İşleri Binası Kat:2 Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü Farabi Ofisi. 25240 Erzurum

Not: Yukarıda belirtilen Belgeleri eksik, yanlış ve zamanında göndermeyen öğrenciler Farabi Değişim Programı Bursundan yararlanamazlar.

2 thoughts on “2018-2019 Akademik Yılı Farabi Programı İle Giden Öğrencilerin Bursları Hakkında

1. 20/09/2018

Büşra Reply

Gerekli belgeleri posta yoluyla gönderdim ancak bir mail geldi bu mail bütün öğrencilere mi geliyor ?

• Büşra merhaba,

Bilgilendirme maili tüm öğrencilere yapılmaktadır. Gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde gönderdiyseniz problem yoktur. Bilginize.