2018/2019 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı ile giden öğrencilerden ekle-sil yapacak olan öğrencilerimiz öğrenim göremeye hak kazandığı üniversitelere kayıt yaptırdıkları ilk 15 gün içerisinde aşağıdaki adımları izleyerek ekle-sil belgelerini düzenlemeleri gerekmektedir.

Farabi Koordinatörünün OBS üzerinden ekle-sil işlemlerini nasıl yapacağını görmek için yardım sayfasını inceleyebilirsiniz. Yardım videoları sayfası için tıklayınız.

EKLE/SİL FORMUNUZU 3 NÜSHA HALİNDE OBS SİSTEMİNDEN ÇIKTI ALINIZ. GİTTİĞİNİZ ÜNİVERSİTEDEKİ GEREKLİ İMZA YERLERİNİ ATTIRDIKTAN SONRA GİTTİĞİNİZ ÜNİVERSİTENİN FARABİ OFİSİNE TESLİM EDİNİZ.

Not: Ekle-Sil belgesini eksik, yanlış ve belirtilen zaman aralığında teslim etmeyen öğrencilerin ekle-sil belgeleri kabul edilmeyecektir.