farabi-değişim-programi

2018-2019 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Ön Kayıt başvuruları ve koordinatör onay süreci tamamlanmıştır. Sonuçlara aşağıdan ulaşabilirsiniz. İlgili sonuçlar Ön Kayıt sonuçları olup öğrenci belgeleri Farabi Ofisi tarafından karşı kurumlara gönderilecektir. Öğrencilerin bu aşamada herhangi bir belge teslim etmesine gerek yoktur. Belgeler karşı kurumlara gönderildikten ve karşı kurum onayladıktan sonra kesin sonuçlar belirlenmiş olacaktır. Kesin sonuçları aşağıdaki takvime göre karşı kurumların “Dış İlişkiler Ofisi” ya da “Farabi Ofisi” web sayfalarını takip ederek öğrenebilirsiniz. Süreç içerisinde lütfen sayfamızı takipte kalınız.

Not: Kendi üniversitelerine online başvuru yapılmasını isteyen üniversiteleri kazanan öğrenciler, kazandıkları üniversiteye online başvuru yaptıktan sonra başvuru belgelerini Farabi Ofisine 23.03.2018 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

2018-2019 Farabi Değişim Programı ön kayıt sonuçları için tıklayınız.

Değişim İlanlarının Yükseköğretim Kurumlarında Duyurulması 1-15 Mart 2018
Başvurulara İlişkin Belgelerin Kurumlar Arası Son Gönderilme Tarihi 4 Nisan 2018
Değişime İlişkin Kesin Sonuçların Açıklanması (Kazandığınız üniversitenin web sitesini ve ofisimiz web sitesini 25 Nisandan sonraki  hafta takip ediniz.) 25 Nisan 2018
Öğrenim Protokollerinin Düzenlenmesi ve Oryantasyon Son Tarihi 9 Mayıs 2018
YÖKSİS üzerinden YÖK’e Başvuru Sayılarının İletilmesi (Son Gün) 16 Mayıs 2018

15 thoughts on “2018-2019 Farabi Değişim Programı Ön Kayıt Sonuçları

1. 15/03/2019

Fatma gül Reply

Merhaba bu ekle sil belgesi ön başvuru zamanı yapılması gerekiyrmu

2. 03/03/2019

Fatma gül Reply

Merhaba ben farabiye ön başvurumu yaptım obs üzerinden bir belgeye ihtiyaç var mı bu asamada

3. 17/09/2018

Büşra aras Reply

Benim bazi derslerim uyuşmuyor bunu ekle sille nasil halledebilirim

4. 25/05/2018

Mustafa Türker Reply

• Mustafa merhaba,

Tüm işlemleri başarı ile tamamladıktan sonra akademik takvimi takip edip ilgili tarihlerde kaydını yapman gerekiyor. Şu anda planlanan bir toplantı bulunmamaktadır. Dönem başladıktan sonra toplantı yapılması halinde tarafınıza bilgi verilecektir. Başarılar.

5. Merhaba,
    Ben Üniversitenize farabi başvurusunda bulundum yalnız gelen öğrenci listesinde reddedildiğim yazıyor. Kontenjanı dolmuş sanırım. Sormak istediğim; Yedek listesi açıklıyor musunuz? Benim şu anda yapmam gereken bir şey var mı?

• Kebire Bayındır merhaba,

Yedek liste oluşturmuyoruz. “Kebire Bayındır” ismiyle baktığımızda sistemimizde isminiz görünmemektedir. Hangi üniversiteden başvurduğunuzu ve tam isminizi yazabilirseniz yardımcı olabiliriz.

6. 25/04/2018

Büşra Türk Reply

Farabi sonuçlarında yedeklerdeyim kabul edilip edilmediğim ne zaman belli olur?

• Büşra merhaba,

Öğrenim protokol süreci başladığı için yedekteki öğrencilerimiz için süreç tamamlanmıştır. Sonraki yıl için tekrar başvuru yapabilirsin. Başarılar.

7. 28/03/2018

kübra bölük Reply

Merhaba ;
    Ön kayıt sonuçları açıklandı fakat Farabi ofisine herhangi bir belge getirmemiz gereklimidir. 25 nisan a kadar herhangi bir belge işlemine gerek var mı acaba emin olamadım sormak istedim.

Not: Online başvuru isteyen üniversiteleri kazandıysanız karşı üniversiteye online başvuru yapıp çıktısını ofise teslim etmeniz gerekiyor. Eğer online başvuru isteyen üniversitelere başvuru yapıp belgenizi ofise teslim etmediyseniz başvurunuz geçerli olmayacaktır.

• Kübra merhaba,

İlgili tarihe kadar herhangi bir belge teslim etmenize gerek yoktur. Kesin sonuçları öğrenmek için ön kayıt başvurunuzu kazandığınız üniversitenin ve ofisimiz web sitesini takip ediniz. Kesin kayıtlardan sonra oryantasyon toplantısı yapılacak ve sonraki süreç için bilgiler verilecektir.

8. 23/03/2018

Sümeyye demir Reply

Meraba
    Farabi sistemine basvuru yaparken 3 unuversite seçmiştik fakat ben ön kaydin kabul edildiği universiteyi degilde 2. Siraya yazdigim universiteyi secme hakkim var mi acaba bilgilendirir misiniz?