2019/2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında Erasmus+ hareketliliğine hak kazanan adaylarla oryantasyon toplantısı gerçekleştirilecektir.

• Toplantı detayları aşağıda verildiği gibi olup katılım zorunludur.
  • Toplantıya katılmayan öğrencilerimiz süreçteki tüm işlemlerden kendileri sorumlu olacaktır.

–  Oryantasyon Toplantısı Detayları:

• Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği için toplantımız 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Nene Hatun Kültür Salonu’nda 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Toplantıda Erasmus+ hareketliliğiniz öncesi  işlemler ile hareketlilik kuralları anlatılacaktır. Bu nedenle toplantıya katılmanız çok önemlidir.
  • Asıl listeden hak kazanan kişilerin herhangi bir sebeple (ders uyuşmazlığı, mücbir feragat durumu vb.) hareketlilikten faydalanamamaları halinde yerlerine hak kazanacak öğrencilerden oluşturulan yedek listeden sırayla belirlenecektir.
  •  Yedek listede ismi olan öğrencilerimizin de oryantasyon toplantısına katılmaları önem arz etmektedir.
  • Yedek listede olup “zero grant”-sıfır hibe ile Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine katılmak isteyen adayların da toplantıya katılması gerekmektedir.
  • Ayrıca, yedek listeden asıl listeye dahil edilecek öğrencilerle iletişime geçilerek belgelerini kısa sürede tamamlamaları isteneceğinden, bize verdiğiniz bilgilerin güncel olduğundan emin olunuz.

Öğrenim Hareketliliği Toplantıya katılması gereken öğrenci listesi için tıklayınız.