2019-2020 Akademik yılı Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında yedekten kabul mektupları beklenen personellerimizin 18/11/2019 tarihine kadar kabul mektupları teslim alınmış fakat gerçekleşen feragatlere istinaden teslim edilen kabul mektuplarından puan üstünlüğüne dayanarak tekrar bir değerlendirme yapılmıştır.

Güncel liste için tıklayınız.

Hareketlilikle İlgili Kısa Bilgi:

Birimimiz KA103 projesine ait mevcut hibe ile daha fazla personelimizin hareketlilikten yararlanmasını sağlamak amacıyla Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında hibe ödemesi yapılacak süreyi en az 2 iş günü en fazla 4 iş günü (seyahat dahil) olarak sınırlandırmıştır.

Gitmeye hak kazanan personeller mevcutta Erasmus anlaşması olan bir üniversiteye veya kendisinin kabul mektubu alarak anlaşma yapmayı sağlayacağı bir üniversiteye gidebilirler. Erasmus+ KA103 projesinden ilgili hareketliliğe hak kazanan adaylar için son hareketlilik tarihi 31/05/2020’dir.