28 Nisan 2019 Pazar günü Türkiye’de 16, yurt dışında 15 olmak üzere toplam 31 sınav merkezinde gerçekleştirmiş olduğumuz Atatürk Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavı (ATAYÖS) başarıyla tamamlanmıştır.

Başta Ankara sınav merkezimizde dikkatli ve özverili görev anlayışıyla organize bir kopya girişimini sınav başlangıcında engelleyen görevlilerimiz olmak üzere tüm temsilci ve görevlilerimize teşekkür ederiz.

One thought on “Atatürk Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavı (ATAYÖS 2019) Hakkında Bilgilendirme

1. 30/04/2019

Keihan alizadeh Reply

Mereba iyi günler,
    Ben keihan 2019-ATAYÖS’e katılmıştım Ankara’da hemde şu pis olayın gerçekleştiği sınav merkezinde biz 3’üncü kattaydık ve biz olan katta hiç bir problem çıkmadı ve özellikle de bizim sınıfta çok doğal geçti sınavımız!
    Ve sonra sınav bitince bizi bırakmadılar hocalar o zaman nedenini sorduğumuzda bize dediler ki aşağı katlarda çoklu sayıda sanırım bir iranlı YÖS dershanesi ki urumiyenin YÖS puza dershanesi sanırım dediler ki toplum şeklinde sinsice ve adice kopya çekimi girişiminde bulunurken akıllı ve işinde ciddi olan sınav görevlileri tarafından fark edilip , tutuklandılar ve tabi ki sizin de dediğiniz gibi sınavları geçersiz sayıldı!
    Bizde bir gurup atayöse katılan öğrenciler olarak sizden en samimi Doğularımızla şu pis işi fark edip çökerttiğiniz için bir dünya teşekkür ederiz! Bizimde çabalarımız bu arada boşa gitmemiş oldu , çok sağolun çok teşekkürler allah sizden razı olsun…