beirut university

Beyrut Arap Üniversitesinde Ders Verme Hareketliliği Gerçekleştiren Öğretim Üyemizin Görüşleri

Lübnan Beyrut Arap Üniversitesinde ders verme hareketliliği gerçekleştiren öğretim üyemiz Prof. Dr. Muhammed ATAMANALP gittiği üniversite ile ilgili görüşlerini ofisimiz ile paylaşarak şunları ifade etti:

” Üç kampüsten oluşan Beyrut Arap Üniversitesi özel bir üniversite. Beyrut kampüsü şehir merkezinde, Debbiah kampüsü şehir merkezine 25 dk mesafede. Tripoli kampüsü ise adında anlaşıldığı gibi çok güzel bir sahil kenti olan Tripoli’ de… Tripoli araba ile 2,5 saat mesafede. Fen fakültesi’ nin bazı bölümleri merkezdeki kampüste bazıları ise burada yer almakta.
Fen Fakültesi Dekanı  Prof. Ramadan Awad, Biyoloji Bölüm Başkanı Dr. Mohammad Mostafa, aynı bölüm öğretim üyeleri Hoda Yusef, Ghada El-Kawaja, Jamila Borjac hocalar ve öğrencileri son derece ilgililer. Her sunumdan sonra soru cevap kısmının birer saate yakın sürmesi ilgilerinin bir göstergesi. Eğitim döneminin son haftası olması münasebetiyle bu hafta yapılacak final sınavları için hocalar yaptığım sunumlardan birer soru vermemi istediler.
Yaşadıkları kent kadar misafirperverlikleri de harika. Vardığınızda havalananından başlayan yakınlık orada bulunduğum altı gün boyunca da devam etti.
Derslerden önce üniversitemizin ve fakültemizin tanıtım sunumları için ayrıca zaman verilmesi çok güzeldi. Derslerden arta zamanda hocalarla çalışmalar hakkında konuşuldu ve ortak çalışmalar için bir zemin oluşturuldu.”

Prof. Dr. Muhammed ATAMANALP
Su Ürünleri Fakültesi

One thought on “Ders Verme Hareketliliği Gerçekleştiren Öğretim Üyemizin Görüşleri

1. 10/27/2017

Amalia Reply

what a great experience, .may i ask something? if you dont mind could you pls mention things what is the most close answer to certain question?