Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü kısmi zamanlı çalışabilecek öğrenci alımı yapılacaktır. Detaylar aşağıdaki gibidir.

Başvuru Şartları:

• Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
  • Üniversitemiz Örgün Öğrencisi olmak
  • İyi Derecede İngilizce bilmek (Okuma, Yazma ve Konuşma)
  • Not ortalaması 2,50 ve üzeri olmak
  • Herhangi bir Disiplin cezası almamış olmak

Başvuru Belgeleri:

• Öğrenci Belgesi
  • Not Döküm Belgesi (Henüz AGNO’su oluşmayan öğrencilerin teslim etmesine gerek yoktur. Başvuruda AGNO oluşmadığının belirtilmesi gerekmektedir.)
  • Varsa İngilizce Dil Seviyesini gösterir belge
  • Özgeçmiş (CV)

Not:

• Başvuruda bulunacak Üniversitemizin Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerinin hafta içi mesai saatleri arasında yarım gün koordinatörlüğümüze ayıracak vakti olması gerekmektedir.
  • Başvuruda bulunan tüm öğrencilere İngilizce mülakat yapılacaktır.
  • Yukarıda belirtilen Başvuru Belgelerinin eksik ya da yanlış olması durumunda başvurunuz geçersiz sayılacaktır.
  • Başvuruda bulunacak öğrencilerin “Başvuru Belgeleri” ile birlikte şahsen Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü İdari İşler Sorumlusu Emre ILGAZ’a 15.10.2018 mesai bitimine kadar belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

4 thoughts on “Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü Kısmi Zamanlı Öğrenci Alım İlanı

1. 16/10/2018

Sena sezgin Reply

Merhaba. İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim 2. Öğretim. Başvuru yapabilir miyim?

• Merhaba,

Başvuru süresi 17.10.2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Tüm şartları sağlıyorsanız yarın (17.10.2018) mesai bitime kadar belgelerinizi teslim edebilirsiniz.

2. Merhabalar ben yabanci uyrukluyum ve atarurk universite wndustri muhendisligi ogrencisiyim ingilizcem oldukca iyi. Ben basvurabiliyor muyum?
    Iyi gunler

• Merhaba,

Ofisimizde kısmi zamanlı olarak yabancı uyruklu öğrenci çalıştırılamamaktadır. Bu sebepten dolayı başvuru yapamazsınız.