5-6-7 ve 8 Mart 2019 tarihleri arasında ATASEM tarafından Mühendislik Fakültesinde TRS1 – TRS2 – TRS3 dersliklerinde yapılacak Erasmus+ İngilizce Dil Sınavı giriş bilgilerinizi öğrenmek için tıklayınız.

2019-2020 eğitim öğretim yılı Erasmus+ Programına katılmak için başvuran öğrencilerimizden ATASEM tarafından yapılacak olan Rusça sınavına katılacak adayların listesi 05.03.2019’da yayınlanacaktır.

Arap Dili ve Edebiyatı Programı ile ve İlahiyat Fakültelerinden başvuru yapmış öğrencilerimizin Arapça dil sınavları Bölümlerince 5-8 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuru yapmış olan öğrencilerimiz süreci bölümlerinden takip edebilirler.

Ayrıca Alman Dili ve Edebiyatı ile Almanca Öğretmenliği Bölümlerinden başvuru yapmış öğrencilerimizin Almanca dil sınavları Bölümlerince 5-8 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuru yapmış olan öğrencilerimiz süreci bölümlerinden takip edebilirler.

Sınava girebilmeniz için:

• Yanınızda fotoğraflı geçerli bir kimlik (Öğrenci Kimliği ya da Kimlik Kartınız) belgesi bulunmalıdır. Kimlik kartı bulunmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  •  Sınav saatinizden yarım saat önce sınavın gerçekleştirileceği Mühendislik Fakültesinde hazır bulunmanız gerekmektedir.

4 thoughts on “Erasmus+ Değişim Programı Dil Sınavı Oturum Listesi Açıklandı!

1. 09/03/2019

Serkan Erkıran Reply

Sonuçlar ne zaman açıklanır?

2. 04/03/2019

oğuzhan üstün Reply

Sınava giriş belgesi var mi?gerekli mi?