Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi tarafından düzenlenen oryantasyon toplantısı, 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Rektörlük Binası Mavi Salonda gerçekleştirildi. 2017/2018 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında Erasmus+ hareketliliğine hak kazanan adaylarla gerçekleştirilen oryantasyon toplantısı iki oturum halinde gerçekleştirildi.

13:00’da başlayan ilk oturumda Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine hak kazanan öğrenciler için bilgilendirmeler yapıldı.  Tüm süreç hakkında bilgi veren Erasmus+ Değişim Program Uzmanı Pınar UÇAK öğrenimden önce, öğrenim esnasında ve döndükten sonra yapılacaklar hakkında detaylı bilgiler sundu. 15:30 itibariyle başlayan Erasmus+ Staj Hareketliliğine hak kazanan öğrenciler için  bilgilendirmeler yapıldı. Staj hareketliliği sürecinde bilgi veren Erasmus+ Sorumlusu Nesibe ZIRZAKIRAN, kabul mektubu alma ve belgelerin hazırlanması konusunda öğrencilere sunum yaptı. İki oturumda gerçekleştirilen oryantasyon toplantıları, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Toplantıda sunulan sunumu indirmek için tıklayınız.

Toplantının video kaydı için tıklayınız.

Oryantasyon Toplantısından Görüntüler: