Erasmus+ KA103 2015-2016-2017 Akademik Yılı Staj Hareketliliği Başvuruları (III. Grup)
Erasmus+ Programı kapsamında staj hareketliliği için Staj Hareketliliği bütçemiz bulunmaktadır.

Öğrenci seçimleri AGNO %50 + Dil Puanı %50 toplanarak oluşturulan Erasmus+ Staj Hareketliliği Puanına göre en yüksek puana sahip olan öğrenciden başlanarak ilk 15 öğrencinin seçimiyle gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

– Atatürk Üniversitesi’nde örgün programlarda öğrenci olmak.

– Lisans seviyesinde 2.20 Yüksek Lisans ve Doktora seviyesinde 2.50 AGNO’ya sahip olmak.

– Staj yapılacak kurumdan staj kabul/davet yazısı almak.

– 27/28 Şubat 2016 tarihlerinde Atasem ( Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi ) tarafından yapılan sınava girmiş olmak ve İngilizce Sınavından A2 / 35 Puan ve üzerinde puan almak.

-Staj Hareketliliği minum 2 ay olmalı ve en geç 31/05/2017 tarhinde bitmelidir.

-Staj yapılacak kurumun öğrencinin alanıyla ilgili olması gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

– Not Döküm Belgesi

-Dil Sınav Sonuç Belgesi

– AB kurumlarından alınmış staj kabul belgesi

( Kabul belgesi Öğrencinin isim soy isim, okuduğu bölüm, staj tarihleri, staj yapılacak kurum ismi ve

adresini içermelidir. Kurumun resmi antetli kağıdı kullanılmalı, kurumun yetkilisi tarafından

imzalanmış ve mühürlenmiş olmalıdır.)

BAŞVURU TAKVİMİ – ÖNEMLİ TARİHLER

Son Başvuru tarihi: 05/05/2016

HİBE MİKTARLARI

Ülkelere göre

Avusturya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, İrlanda, İsveç, İsviçre, Birleşik Krallık: 600 Euro

Belçika, Hırvatistan, Çek Cumhuriyet, Kıbrıs Rum Kesimi, Almanya, Yunanistan, İzlanda, Luxemburg,

Hollanda, Portekiz, Slovakya, İspanya: 500 Euro

Bulgaristan, Estonya, Macaristan, Letonya, Litvanya, Malta, Polonya, Romanya, Slovakya,

Makedonya: 400 Euro

Burs verilecektir.Uçak bileti ve kalacak yer öğrencilerin kendilerine aittir. Pasaport ve vize işlemleri öğrenciler tarafından yapılacaktır.

Staj Hareketliliği hakkında sorularınız için erasmus@atauni.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ -ERASMUS+ PROGRAMI 26/04/2016