2016-2017 eğitim ve öğretim yılı Erasmus+ programı ile üniversitemize gelen öğrencilere Dış İlişkiler Ofisi tarafından veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemek Dış İlişkiler Ofisi Genel Koordinatörü Doç. Dr. Bülent ÇAVUŞOĞLU, Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Emin Argun ORAL, Dış İlişkiler Ofisi eski genel koordinatörü Prof. Dr. Fahri YAVUZ ve program uzmanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Erzurum’da iyi vakit geçirdiklerini belirten öğrenciler, almış oldukları derslerini başarı ile tamamladıklarını ve gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdiler. Düzenlenen veda yemeği için Dış İlişkiler Ofisi’ne teşekkürlerini dile getiren öğrenciler ülkelerine güzel anılar biriktirerek döndüklerini belirttiler. Erzurum’da yaşamış oldukları anılarını anlattıktan sonra toplu fotoğraf çekilerek veda yemeği tamamlanmış oldu.

Atatürk Üniversitesi
Dış İlişkiler Ofisi