Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Farabi Birimi tarafından düzenlenen oryantasyon toplantısı, 27 Nisan Cuma günü Nenehatun Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde Farabi Değişim Programı hareketlilik yapmaya hak kazanan öğrencilere süreç hakkında bilgiler vermek amacıyla düzenlenen toplantıya; Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Emin Argun ORAL, program sorumlusu Emre ILGAZ, bilgi işlem sorumlusu Ebubekir KABA ve pek çok öğrenci katıldı.

Toplantı sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 oturumda gerçekleştirildi. Oturumlar Doktor Öğretim Üyesi Emin ARGUN ORAL’ın açılış konuşmaları ile başladı ve Farabi Değişim Program Sorumlusu Emre ILGAZ’ın detaylı sunumu ile devam etti. Değişim sürecinde öğrenci ilgisinin ve süreç takibinin önemli olduğu vurgusunun yapıldığı oryantasyon toplantısında, adım adım Farabi Değişim Programı aşamaları anlatıldı. Oryantasyon toplantısı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Toplantıda sunulan sunumu indirmek için tıklayınız.

Toplantının video kaydı için tıklayınız.

Oryantasyon Toplantısından Görüntüler: