Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Farabi Birimi tarafından düzenlenen oryantasyon toplantısı, 28 Nisan Cuma günü Rektörlük Binası 15 Temmuz Milli İrade salonunda gerçekleştirildi. 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde Farabi Değişim Programı hareketlilik yapmaya hak kazanan öğrencilere süreç hakkında bilgiler vermek amacıyla düzenlenen toplantıya; Farabi Değişim Programı sorumlusu Emre ILGAZ, Dış İlişkiler Ofisi bilgi işlem sorumlusu Ebubekir KABA ve pek çok öğrenci katıldı.

Değişim sürecinde, öğrenci ilgisinin ve süreç takibinin önemli olduğu vurgusunun yapıldığı oryantasyon toplantısında, adım adım Farabi Değişim Programı aşamaları anlatıldı. Oryantasyon programı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Toplantıda sunulan sunumu indirmek için tıklayınız.

Toplantının video kaydı için tıklayınız.

Oryantasyon Toplantısından Görüntüler: