Malezya , Putra Üniversitesi 16 Fakülte ve Araştırma Merkezlerinde farklı tarihlerde yürütülecek bir yaz okulu programı düzenlemektedir. Programa dahil fakültelerdeki derslerin her biri minimum 14 gün sürecektir.İlgili programlar Haziran ayında Kasım ayına kadar devam edecektir. Her bir programın ücreti farklı olup 400 ile 3000 ABD Doları arasında değişmektedir. Yol ücretleri öğrencilerin kendilerine ait olup konaklama, yemek, program kapsamındaki şehir içi ulaşım, eğitim materyalleri ve gezi masrafları program ücretine dahildir.

Yaz okulu ücret tablosu için tıklayınız.

Not: Başvuru yapan öğrencilerin Dış İlişkiler Ofisi İkili İlişkiler Birimini bilgilendirmesi gerekmektedir.