FlyerWinter17

Sao Paulo Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. FMUSP Kış Okulu Programı düzenlemektedir.

Program Fiziksel ve Rehebilitasyon Tıp, Otopsi Patolojisi, Tropikal Patoloji, Kardioloji, Jinekoloji, Fiziksel Terapi ve Dermotoloji konularını içeren 2 haftalık bir programdır. Katılımcı öğrenciler eğitim programlarının yanı sıra sağlık merkezlerini ziyaret edecekler ve çeşitli kültürel aktivitelere katılacaklardır.

1. FMUSP Kış Okulu Programı dünyanın farklı ülkelerinden gelen katılımcılara birbirlerini tanıma ve Tıp alanındaki bilgilerini paylaşma fırsatı sunacaktır. Belirtilen alanlara ilgisi olan ve Temel Biyomedikal Bilimler eğitimini tamamlayan öğrenciler programa başvuru yapabilirler. Programın eğitim dili İngilizce olacaktır.

Seçim Kriterleri:

Aynı üniversiteden çok sayıda öğrenci başvurur ise öğrencilerin okul performanslarına, ödüllerine ve akademik başarılarına göre Tıp Fakültesi kurulu tarafından seçim yapılacaktır.

Ücret:

Seçilen öğrenciler programdaki derslere herhangi bir ücret ödemeyecektir. Tıp fakültesi ücretsiz barınma ve öğle yemeği indirimi sağlayacaktır. Öğrenciler sadece gidiş-dönüş yol ücretlerini ve kişisel harcamalarını karşılayacaklardır.

Gerekli Belgeler:

-Öğrenci Transkripti

-Referans Mektubu

-Passaport

-Digital Fotoğraf

Başvuru:

http://www.fm.usp.br/site/winter-2017 web sitesinde mevcut olan başvuru formunun doldurulup gerekli belgeler ile birlikte winterschools@fm.usp.br. adresine mail atılması gerekmektedir. Seçilen öğrenciler program başlamadan 2 hafta önce sağlık sigortalarını göndermeleri gerekmektedir.

Sonuç:

Sonuçlar 5 Nisan 2017 tarihinde açıklanacaktır.

Detaylı İngilizce Bilgi – 1

Detaylı İngilizce Bilgi – 2