Atatürk Üniversitesi tarafından 15 Nisan 2018 Pazar günü, Türkiye saati ile 12.00’de yapılacak olan Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sınavı (ATAYÖS) İran-Tebriz sınav merkezinin Tebriz Üniversitesi tarafından iptal edilmesinden dolayı,  yeni sınav merkezleri oluşturulmuştur. Yeni sınav merkezleri İran-Tahran ve Türkiye-Erzurum olmak üzere iki tanedir.  İran-Tebriz merkezini seçen öğrenciler belirlenen iki merkezden istediği birinde sınava girmeyi seçebileceklerdir. İran-Tebriz sınav merkezini tercih eden öğrencilerimize sınav değişikliğiyle ilgili mail gönderilmiştir. Gönderilen maildeki sınav merkezi değişiklik formunu 14.04.2018 saat 17.00’a kadar doldurmanız gerekmektedir.

Belirtilen tarihe kadar formu doldurmayan aday öğrencilerin ücret iadeleri yapılmayıp belirtilen sınav merkezlerine alınmayacaktır ve süreçteki tüm sorumluluk ATAYÖS başvuru yapıp Tebriz sınav merkezini seçen öğrenciye aittir.

Tahran sınav merkezini seçen öğrencilerin sınava gireceği adres:

Goftegoo Higher Education Institute
No: 24 – Shahid Khalilzadeh Alley – North Valiasr St – Vanak Squ – Tehran
Tel: 009821-42519
Erzurum sınav merkezini seçen öğrencilerin sınava gireceği adres:
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
ÜNİVERSİTE ARAŞTIRMA HASTANESİ KARŞISI
ERZURUM / TÜRKİYE

One thought on “Tebriz Sınav Merkezi İptali Hakkında

1. 04/14/2018

Hesan MOGHADDAM Reply

Değerli Atatürk üniversitesi
    Doğu Azerbaycan (Tebriz) yös öğrencileri tarafından sizden çok teşekkür ediyorum bu iyiliğiniz için size borçlandık. iyi günler dilerim.