Atatürk Üniversitesinin Uluslararası Alanda Öğrencilerimiz ve Öğretim Üyelerimiz için Yeni Bir Fırsat Oluşturan Erasmus+ Projesi Kabul Edildi

Atatürk Üniversitesi’nin Erasmus+ Program Ülkeleri ve Ortak Ülkeler arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi için sunduğu proje Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Ürdün ve Lübnan için kabul edildi. Proje, bu ülkelerle hem öğrenci hem de öğretim üyesi değişimi gerçekleştirilmesi için toplam 156500 Euro’luk bir bütçe ile desteklenmiştir. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz bu ülkelerde bir dönem öğrenim görebilecek, öğretim üyelerimiz de bir hafta ders verme faaliyetinde bulunabileceklerdir. Aynı şekilde bu ülkelerden üniversitemize gelecek öğrenci ve öğretim üyelerinin de destekleri yine bu projeden sağlanacaktır. 2018 yılı itibariyle uygulanmaya başlayacak bu proje ile ilgili olarak ayrıntılı bilgiler oia.atauni.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

Tüm alanlarda olduğu gibi uluslararası alanda da sürekli iyileştirmeyi kendine hedef edinmiş olan üniversitemiz, öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz için yeni fırsatlar oluşturmak için çalışmaya devam edecektir.

One thought on “Öğrencilerimiz ve Öğretim Üyelerimiz için Yeni Bir Fırsat Oluşturan Erasmus+ Projesi Kabul Edildi

1. Erasmus’a bu sene başvuracaklar çıldırıyor