2016-2017 eğitim ve öğretim yılı Erasmus+ Değişim Programı ile üniversitemize Ürdün’den gelen öğrenciler için Dış İlişkiler Ofisi tarafından iftar yemeği verildi.

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulama Otelinde  düzenlenen iftar yemeğine, Dış İlişkiler Ofisi Genel Koordinatörü ve Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Bülent ÇAVUŞOĞLU, Farabi Değişim Programı Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Emin Argun ORAL, Dış İlişkiler Ofisi personeli ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Erasmus+ Değişim Programı ile üniversitemize gelen Noor ve Faris Erzurum’da iyi vakit geçirdiklerini ve gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdiler. İftar yemeğinden sonra çay ve tatlı ikramları ile düzenlenen etkinlik tamamlandı.

Atatürk Üniversitesi
Dış İlişkiler Ofisi