2019/2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında 27 Mart 2019 Çarşamba gününe kadar öğrencilerimizin gerçekleştirmek istemediği hareketlilikler için feragat dilekçelerini teslim almış bulunmaktayız.

– Ek Yerleştirme sonucunda “Yedek” durumunda kalan adaylar “Zero Grant” yani “Hibesiz” olarak hareketlilikten yararlanabilmektedir. Hibesiz olarak hareketlilik gerçekleştirmek isteyen söz konusu adaylar ofisimize taleplerini mutlaka iletmelidir.

– Staj Hareketliliği için kontenjanımız 30 kişi olup, sonuç listesinde “Staj İçin Kabul Mektubu Beklenmektedir” durumunda olan öğrencilerimiz en geç 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kabul mektuplarını Dış İlişkiler Ofisine teslim etmelidir. Belirtilen tarih sonrasında getirilecek kabul mektupları Erasmus+ Staj Hareketliliği bütçemiz doğrultusunda değerlendirilecektir.

– Yerleşme durumu “Yedek” ya da “Yerleşti” durumunda olan ve “Staj + Öğrenim” tercih eden öğrencilerimizden de 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kabul mektubu beklenmektedir.

Öğrenim Hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerimiz için 29/04/2019 Pazartesi günü 10.00-12.00 saatleri arasında Nene Hatun Kültür Merkezi’nde oryantasyon toplantısı düzenlenmesi planlanmaktadır. Toplantıya katılım zorunlu olup sürecinize dair tüm detaylara toplantıda yer verilecektir. Lütfen toplantı tarihinde ve saatinde güncelleme olması ihtimaline karşın sayfamızı takipte kalınız.

Staj Hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerimiz için oryantasyon toplantısı Haziran ayı içerisinde yapılacaktır. Lütfen Ofisimizin sayfasını takipte kalınız.

NOT: Hibesiz olarak hareketlilikten yararlanma taleplerini ofisimize ileten adayların da oryantasyon toplantısına katılımı zorunludur.

Ek yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Erasmus+ KA103 staj anlaşma ve kontenjanları için tıklayınız.