European Association of Erasmus Coordinators tarafından 5-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Varna şehrinde Varna University of Economics’in ev sahipliğinde düzenlenen ERACON 2021 isimli konferansa Erasmus+ Programı kapsamında üniversitemizin tanıtımı ve işbirliklerinin geliştirilmesi amacıyla katılım sağlanmıştır. Pandemi dolayısıyla hibrit olarak düzenlenen konferansta Erasmus+ Programının 2021-2027 yıllarını kapsayan yeni dönemi ve dijital Erasmus konularında Avrupa Komisyonu temsilcilerinin de katılımıyla Programa dair yenilikler tanıtılmış ve Pandemi süreci eğitim ve öğretim uygularına geniş bir şekilde yer verilmiştir. Ayrıca Erasmus Ofisimiz, ev sahibi Varna University of Economics ile Erasmus+ Programı kapsamında işbirliği sağlamıştır.