2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Erasmus+ Programı’nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+’tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla kutlanan Erasmus Günleri bu yıl 14-15-16 Ekim 2021 tarihlerinde tüm Avrupa ülkeleriyle birlikte farklı dünya ülkelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. Koordinatörlüğümüz Erasmus Ofisi tarafından 14-15 Ekim 2021 tarihleri arasında “Give me 10 Minutes! Boost Your Erasmus with the Tips!” temasıyla Üniversitemiz Kültür Merkezi Mavi Salonunda öğrenci deneyim paylaşımları yapılarak, Programlarımıza katılan öğrencilerimizin deneyimlerini yansıtan bir fotoğraf sergisi de düzenlenecektir. Tüm öğrencilerimizi etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz.