Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ KA107 (Ortak Ülkeler ile) Öğrenci ve Personel Değişim Programı kapsamında 16-17 Ocak 2019 tarihleri arasında Tayvan’da bulunan National Chung Hsing University isimli kuruma Erasmus+ işbirliği toplantısı gerçekleştirmek ve ayrıca Üniversitemiz ile adı geçen Üniversite arasında uluslararasılaşma bağlamında koodinatörlüğümüz tarafından yürütülmekte olan uluslararası değişim programlarının koordinasyonu ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirilmiştir. Koordinatörlüğümüz Genel Koordinatörü Prof. Dr. Taşkın ÖZTAŞ ve Erasmus+ Programında görev yapmakta olan Öğr. Gör. Pınar UÇAK’ın yanı sıra Makine Mühendisliği ve Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinde görev yapmakta olan Prof. Dr. İhsan EFEOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Malik YILMAZ’da çalışma alanları doğrultusunda olası bir Erasmus Projesi için ilgili bölümlerle görüşme sağlamıştır.

Şubat 2019 içerisinde tamamlanacak Erasmus+ 2019 Program Başvurusuna üniversitemiz National Chung Hsing University ile ortak başvuru yaparak öğrenci öğrenim, personel ders verme/ eğitim alma ve öğrenci staj hareketliliklerini gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

[rl_gallery id=”5817″]