Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi tarafından düzenlenen oryantasyon toplantısı,  29 Nisan 2019 Pazartesi günü Nene Hatun Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. 2019/2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında Erasmus+ hareketliliğine hak kazanan adaylarla gerçekleştirilen oryantasyon toplantısı 10.00’da Öğr. Gör. Pınar UÇAK sunumuyla başladı.

10.00’da başlayan oturumda Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine hak kazanan öğrenciler için  bilgilendirmeler yapıldı. Öğrenim hareketliliği sürecinde bilgi veren Erasmus+ Sorumlusu Öğr. Gör. Pınar UÇAK, belgelerin hazırlanması ve öğrenim süreci konusunda öğrencilere sunum yaptı.  Öğrenimden önce, öğrenim esnasında ve döndükten sonra yapılacaklar hakkında detaylı bilgiler sunuldu.  Öğrenim öncesi ve Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) işlemlerinin anlatımından sonra öğrencilere çay ve kahve ikramı yapıldı. Aradan sonra program sorumluları V.H.K.İ Sergün KAYA ve Öğr. Gör. Pınar UÇAK katılımıyla soru-cevap bölümüne geçildi. Soru-cevap oturumunun ardından toplantı sona erdi.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.