28 Haziran- 13 Temmuz 2022 tarihleri arasında başvuruları alınan Erasmus+ Programı 2020 yılı KA103 Projesi Staj Hareketliliği kapsamında hak kazanan adayların sonuçları aşağıda verilmiştir.

Başvuru ilanı kapsamında Mart 2022’ye ait dil sınavı/ YDS/YÖKDİL sonuçlarını kullanan adayların Erasmus+ puanları; %50 akademik not ortalaması (AGNO) ve %50 Dil Sınavı puanlarının ağırlıklı ortalamasına istinaden hesaplanmıştır. Hesaplama sırasında başvuru aşamasındaki AGNO’ nuz dikkate alınmıştır.

İlgili hareketlilik için KA103 Programı kontenjanımız 19 kişi olup, sonuç listesinde “Staj İçin Kabul Mektubu Beklenmektedir” durumunda olan öğrencilerimiz en geç 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kabul mektuplarını “erasmus@atauni.edu.tr” adresine e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Staj yapabileceğiniz ülkeler ve hibe miktarları aşağıdaki gibidir:

Ülke Grupları Hareketlilikte Misafir Olunan Ülkeler Alık Hibe Öğrenim (Avro) Aylık Hibe Staj (Avro)
1. ve 2. Grup Program Ülkeleri Birleşik Krallık, Danimarka, Finlandiya, İrlanda, İsveç, İzlanda, Lihtenştayn, Lüksemburg, Norveç, Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, Güney Kıbrıs, Hollanda, İspanya, İtalya, Malta, Portekiz, Yunanistan 500 600
3. Grup Program Ülkeleri Burgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hırvatistan, Letonya, Litvanya, Macaristan, Kuzey Makedonya, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Türkiye 300 400

KA103 Programı kapsamında staj hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerimiz için hareketliliğinizi gerçekleştirebileceğiniz son tarih proje bitim tarihi olan 31/05/2023’tür. Faaliyet süresi, her bir öğrenim kademesi için (lisans, yüksek lisans ve doktora) ayrı ayrı geçerli olmak üzere min. 2 ile maks. 12 ay arasında bir süredir. Koordinatörlüğümüze tahsis edilen hibe doğrultusunda 3 ay süreli stajlarınız hibelendirilecektir fakat daha uzun süreli staj hareketliliği planlayan adaylar hareketliliklerine “zero grant” yani hibesiz olarak devam edebilecektir. Belirtilen tarihten sonra gönderilecek kabul mektupları Erasmus+ Staj Hareketliliği bütçemiz doğrultusunda değerlendirilecektir. Belirtilen süreden önce kontenjanımızın dolması durumunda teslim edilen kabul mektupları teslim tarihlerine istinaden hibe olmasında durumunda değerlendirmeye alınacaktır.

Staj Hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerimiz “Atauni Dio” YouTube kanalında yer alan 22.04.2022 tarihinde gerçekleştirilen oryantasyon toplantısı kaydımıza ulaşabilirler. Adaylar oryantasyon toplantısında yanıt bulamadığı sorularını erasmus@atauni.edu.tr adresine iletebilirler.

Staj Hareketliliği Sonuçları İçin Tıklayınız.