2023/2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında 19 Mayıs 2023 Cuma günü saat 23:59’a kadar öğrencilerimizin gerçekleştirmek istemediği hareketlilikler için feragat dilekçelerini ve ön yerleştirme yapılan adaylar için taahhüt dilekçelerini teslim almış bulunmaktayız.

– Ön yerleştirmeler öngörülen kontenjanlar üzerinden yapılmıştır bu doğrultuda nihai kontenjanlar üniversitemize tahsis edilecek hibe duyurumuna göre değişiklik gösterebilir.

– Öğrenim Hareketliliğinden ön yerleştirmesi yapılan adayların imzaladıkları taahhüt dilekçelerini 2 Haziran 2023 Cuma günü saat 17:00’a kadar erasmus@atauni.edu.tr adresine e-mail göndermeleri gerekmektedir.  Dilekçe ulaştırmayan adaylar hakkından feragat edilmiş sayılacaktır.

– Ek Yerleştirme sonucunda “Yedek” durumunda kalan adaylar “Zero Grant” yani “Hibesiz” olarak hareketlilikten yararlanabilmektedir. Hibesiz olarak hareketlilik gerçekleştirmek isteyen söz konusu adaylar erasmus@atauni.edu.tr  adresine taleplerini mutlaka iletmelidir. “Hibesiz” durumundaki adaylar ise ilk yerleştirme işlemi sonrası hibesiz olarak hareketlilik gerçekleştirmek istediklerini tarafımıza bildiren adaylardır.

– Staj Hareketliliği için bir önceki ilanımızda verilen tüm detaylar aynı şekilde geçerliliğini korumaktadır. Kabul mektubu teslim tarihleri 22 Mayıs-16 Haziran 2023’tür.

Ek yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Staj Hareketliliği Aday Listesi için tıklayınız.