Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Farabi Birimi tarafından düzenlenen oryantasyon toplantısı, 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Rektörlük Mavi Salon’da gerçekleştirildi. 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde Farabi Değişim Programı ile hareketlilik yapmaya hak kazanan öğrencilere süreç hakkında bilgiler vermek amacıyla düzenlenen toplantıya; Farabi Değişim Program Sorumlusu Emre ILGAZ, Bilgi İşlem Sorumlusu Ebubekir KABA ve pek çok öğrenci katıldı.

Toplantı saat 10.00’da başladı. Oryantasyon toplantısı Farabi Değişim Program Sorumlusu Emre ILGAZ’ın detaylı sunumu ile başladı. Değişim sürecinde öğrenci ilgisinin ve süreç takibinin önemli olduğu vurgusunun yapıldığı oryantasyon toplantısında, adım adım Farabi Değişim Programı aşamaları anlatıldı. Oryantasyon toplantısı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Toplantıda sunulan sunumu indirmek için tıklayınız.

Toplantının video kaydı: