2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı için aşağıda listesi verilmiş Türk Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerin ilan edilen bölümlerinde bir dönem öğrenim görmek isteyen Lisans, Yüksek Lisans (ders aşamasında olmalı) ve Doktora (ders aşamasında olmalı) düzeyindeki öğrenciler ve Öğretim Elemanları için ORHUN değişim programı başvuruları sonuçlanmıştır. Sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

* Azerbaycan Tıp Üniversitesine yapılan başvurular ilgili üniversitenin kontenjan sıkıntısı nedeniyle bir sonraki döneme aktarılacaktır.
* Kabul alan öğrencilerin 03.02.2022 Perşembe gününe kadar pasaport bilgilerini dilek.tosunoglu@atauni.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Orhun Değişim Programı Giden Öğrenci ve Öğretim Üyesi Sonuçları İçin Tıklayınız.

Orhun Değişim Programı Gelen Öğrenci ve Öğretim Üyesi Sonuçları İçin Tıklayınız.