2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı Farabi Değişim Programı kapsamında çeşitli Üniversitelerde öğrenimini tamamlayan öğrencilerimiz Üniversitemiz OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) sistemindeki Dış İlişkiler Ofisi sekmesinden en geç 07/07/2019 tarihi mesai bitimine kadar “Nihai Rapor” doldurmaları gerekmektedir. Nihai Rapor doldurmayan öğrenciler süreci tamamlamadığından dolayı not girişleri ve yeni dönem ders kayıt işlemleri yapılamayacaktır.

Not: Nihai raporu dolduran öğrencilerimiz herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Adım Adım Nihai Rapor Doldurma:

1. OBS (obs.atauni.edu.tr) sistemine giriş yapınız.
  2. Sol menülerde “Dış İlişkiler Ofisi” sekmesinden “Değişim Öğrenci” seçeneğini seçiniz.
  3. Açılan ekranda “Nihai Rapor” butonuna tıklayınız. İstenen bilgileri doldurup kaydediniz.