Farabi Değişim Programı 2019/2020 Akademik Yılı Giden Öğrenci Karşı Üniversite Sonuçları İçin Tıklayınız.

Listede mevcut durumu  “Gideceği Üniversite Onay” olan öğrencilerimiz, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü Farabi Ofisi tarafından 29 Nisan 2019 Pazartesi günü 10.00-12.00 saatleri arasında Üniversitemiz Kültür ve Gösteri Merkezi Mavi Salonunda yapılacak olan “Oryantasyon” Toplantısına katılımları Zorunludur.

• “Gideceği Üniversite Red” olan öğrencilerimiz için süreç tamamlanmış olup herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.
  • “Gideceği Üniversite Değerlendirme Aşamasında” olan öğrencilerimiz web sayfamızı takip etmeleri gerekmekte olup sonuçların açıklanması halinde kabul alan öğrencilerimizin Oryantasyon Toplantısına katılımları zorunludur .
  • “Gideceği Üniversite Yedek” olan öğrencilerimiz karşı üniversiteler tarafından asıl listelere alınmaları halinde taraflarına bilgilendirme yapılacaktır.