Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE) tarafından her yıl farklı bir Avrupa şehrinde gerçekleştirilen EAIE Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarı bu yıl 17- 20 Eylül 2024 tarihleri arasında Fransa’nın Toulouse şehrinde düzenlenmiştir. Dünyanın farklı ülkelerinden 7.300’ün üzerinde katılımcı ile 34 üncüsü düzenlenen Uluslararası Eğitim Fuarına ofisimiz Erasmus Program Sorumlusu Öğr. Gör. Pınar UÇAK katılım sağlamıştır. Yükseköğretimde uluslararasılaşma, Avrupa destekli programlar, kalite, işbirliği, dijitalleşme, uluslararasılaşma üzerine araştırmalar vb. konularla ilgili çalıştay, seminer ve etkinliklerin yer aldığı fuarda; önceden işbirliği içinde olduğumuz üniversitelerle işbirliğini geliştirme konularında temaslarda bulunulurken, dünyanın farklı ülkelerinden fuara katılım gösteren üniversitelerin temsilcileriyle de yeni işbirlikleri için görüşmeler yapılmıştır.