Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ KA103/107 Öğrenci ve Personel Değişim Programı kapsamında European Association for International Education (EAIE) tarafından 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Finlandiya’nın Helsinki şehrinde gerçekleştirilen en büyük ve prestijli eğitim fuarı EAIE 2019 isimli konferansa üniversitemizin tanıtımı ve işbirliklerinin geliştirilmesi Üniversitemizi temsilen Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Taşkın ÖZTAŞ, Erasmus+ Değişim Programında görev yapmakta olan Öğr. Gör. Pınar UÇAK ve Sergün KAYA katılım sağlamışlardır.

Fuarda yer alan Atatürk Üniversitesi standında birçok farklı ülkeden üniversiteyle görüşmeler gerçekleştirilmiş ve Atatürk Üniversitesi’nin uluslararasılaşma politikasına uygun olarak temaslarda bulunularak konferans tamamlamıştır.

[rl_gallery id=”6790″]