Üniversitemiz, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ KA107 (Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği) Projeleri kapsamında 16 ülkeden 33 ortak kurum ile çevrimiçi (online) toplantılarımız başlamıştır. Ocak ayı içerisinde tamamlanması planlanan görüşmeler ile var olan ortaklıklarımızın sürdürülmesi ve aramıza yeni katılan ortaklarımızın Erasmus+ Programı kapsamında bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.

Within Erasmus+ KA107 International Credit Mobility Projects, we are holding online meetings with our partner higher education institutions from 16 different countries during January, 2021. During the meetings, it is aimed to update our partners regarding the current situation of the Program and introduce the Program to our new partners.”

[rl_gallery id=”7755″]