Erasmus+ Programı faaliyetlerinden Uluslararası Kredi Hareketliliği 2019 yılı çağrısı kapsamında öğrenci ve personel hareketliliği faaliyetleri gerçekleştirmek üzere başvuruda bulunan ve proje başvurusu kabul edilen kurumların katılımıyla gerçekleştirilen ‘KA107 Proje Yönetim Toplantısı’ 3 Ekim 2019 tarihinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıya Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü, Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı ve Erasmus Kurum Koordinatörü ile birlikte 55 davetli üniversitenin uluslararası ilişkiler ofisi temsilcileri katıldı.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen Erasmus+ KA107 Proje Yönetimi Toplantısında üniversitemiz Erasmus Ofisi deneyim paylaşımında bulunmuştur. Üniversitemiz bünyesinde KA107 hareketliliği 2015 yılından bu yana her sene yeni ülkelerin dahil olmasıyla birlikte yürütülmektedir. İlgili proje kapsamında Amerika Birleşik Devletleri, Arnavutluk, Bosna Hersek, Cezayir, Kosova, Rusya, Tayvan ve Ürdün ile Erasmus+ hareketliliklerimiz devam etmektedir.