02.12.2019 tarihinde Nene Hatun Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen ESC mülakat sonucu açıklanmıştır. Listede durum sütununda “Kazandı” olarak belirtilen öğrencilerin 09.12.2019 Pazartesi günü mesai saatleri içerisinde nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte Dış İlişkiler Ofisi ESC Ofisi’ne şahsen teslim etmeleri ve ofiste ESC Sözlemesi’ni imzalamaları gerekmektedir. İlgili tarihte nüfus cüzdan fotokopisini şahsen teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılıp, yerine yedek listeden yerleştirme yapılacaktır.

Not 1: Yedek adaylardan yerleştirme yapılması halinde ofis tarafından yedek listedeki öğrenciler aranacaktır.

Not 2: Mülakata katılıp listede adı olmayan öğrenciler “kazanamadı” olarak değerlendirilmiştir.

Sonuç listesi için tıklayınız.