Ulusal Chung Hsing Üniversitesi 31 Temmuz-14 Ağustos 2019 tarihleri arasında Mühendislik Fakültesi öğrencileri için  “2019 Uluslararası Öğrenciler Yaz Okulu Programı” düzenlemektedir. Geçen yıl Dünyanın bir çok ülkesinden farklı üniversitelerden ( Delaware Üniversitesi ABD, California Davis Üniversitesi ABD,  Massachusetts—Lowell Üniversitesi ABD, Wayne Devlet Üniversitesi ABD, Cincinati Üniversitesi ABD, Çek Teknik Üniversitesi Çekya, Wrocław Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Polonya, Toyota Teknoloji Enstitüsü Japonya, Seowon Üniversitesi Kore, Kasetsart Üniversitesi Tayland, Chiang Mai Üniversitesi Tayland, Nong Lam Üniversitesi, Bilim Üniversitesi, Vietnam Milli Üniversitesi, Ho Chi Minh City, Vietnam, Tenega Nasional Üniversitesi, Malezya ve Sepuluh Nopember Teknoloji Enstitüsü.) Mühendislik alanındaki öğrencilerin bir araya geldiği programa bu yıl üniversitemizden 1 (bir) öğrenci katılacaktır.  Program, mühendislik alanındaki özel derslere ek Çin kültürü kursları da barındırmaktadır. Öğrenciler Tayvan’da gelişen en son teknolojiye sahip mühendislik teknolojilerini keşfedecek ve bu “hazine adasının” güzelliğini tecrübe edeceklerdir. İki hafta boyunca, öğrenciler seçilen araştırma gruplarında üniversiteden farklı yönlendirilmiş çalışma programlarına da katılacak ve yönlendirilmiş çalışmanın sonuçları program sonunda sunulacaktır.

Katılımcılar İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Kesin Mühendislik (Precision Engineering) ve Biyomedikal Mühendisliği bölümlerinden seçilen araştırma gruplarından birinde doğrudan bağımsız çalışma programına katılacaklar. Her öğrenci için, Mühendislik Fakültesi konaklama, yemek masrafları ve öğrenim sağlayacaktır. Yol ücreti öğrencinin kendisine aittir. Programın eğitim dili İngilizcedir. Yaz programının bilgileri ve ayrıntılı müfredatı ekteki broşürde bulunabilir. Programa başvuru yapmak isteyen öğrenciler arasından 1 öğrenci Dış İlişkiler Ofisi tarafından belirlenip ilgili üniversiteye aday gösterilecektir.

Programa başvuru yapmak isteyen öğrencilerin 13 Nisan 2019 tarihine kadar ofise şahsen başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Programla ilgili duyuru metini için tıklayınız.

Başvuru formu için tıklayınız.

Başvuru belgeleri:

1.Öğrenci Belgesi