Slovakya Ulusal Ajansından alınan duyuruda, 02-04 Ekim 2019 tarihlerinde Slovakya’nın Bratislava şehrinde “Building Partnership for a Learner-Centered Approach” başlıklı Ulusötesi İşbirliği Faaliyeti (TCA) düzenleneceği bildirilmektedir.

Adı geçen faaliyete Yükseköğretim kurumlarının Eğitim Fakültelerinden öğrenci merkezli eğitim alanında bilgi ve deneyim sahibi temsilcilerin katılımı beklenmektedir. Katılımcılar öğretmenlik eğitimi alanındaki iyi uygulama örneklerini görme fırsatı edinecekler, bu alandaki yaratıcı metodolojilerle ilgili bilgi sahibi olacaklar ve yeni projeler üretme imkanı bulacaktır. Faaliyetin amaçlarından birisi de bu alanda KA2 başlığı altında stratejik ortaklık projeleri oluşturmaktır.

Etkinliğe seçilen katılımcıların seyahat masraflarının %95’i Türkiye Ulusal Ajansı tarafından karşılanacaktır. Katılımcılar öncelikle harcamalarını kendileri yapacak, daha sonra uygun masrafların %95’i Türkiye Ulusal Ajansı tarafından katılımcılara kendileriyle imzalanacak sözleşmede yer alan hükümler çerçevesinde ödenecektir. 2 gece konaklama ve faaliyet süresince yeme-içme Slovakya Ulusal Ajansı tarafından sağlanacaktır.

Yukarıda detayları verilen TCA faaliyetine katılım başvurusu yapmak için en geç 19 Nisan 2019 tarihi mesai bitimine kadar https://forms.gle/mWAjEVqGFeNagQdY7 adresinden kayıt yapılması gerekmektedir. Yapılan başvurular arasından değerlendirme yapılarak 2 katılımcı belirlenecektir. Faaliyete katılım için seçilen kişilere e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.