Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ KA107 Ortak Ülkeler ile Öğrenci ve Personel Değişim Programı kapsamında 23-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında Amerika’nın Texas eyaletinde bulunan University of Incarnate Word isimli kurumdan Sosyal Bilimler Enstitüsü Dekanı Dr. Kevin B. Vichcales, Dış İlişkiler Ofisi Personeli Jose Martinez, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden Dr.Öğretim Üyesi David Armstrong ve Doç.Dr. Tanja Stampfl Üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Ziyaret kapsamında Yabancı Diller Meslek Yüksek Okulu, Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, DAYTAM ve Açık Öğretim Fakültesi’nde gerçekleştirilen toplantılarda Üniversitemizin birimleri tanıtılmış, işbirliği çalışmaları yapılmıştır.

[rl_gallery id=”6646″]