2019-2020 Akademik Yılı Bahar döneminde Erasmus+ KA103 Programı Öğrenim Hareketliliğine katılacak öğrencilerimize ek olarak “Yedek” adaylardan hibeli yararlanacak şekilde gerçekleştirilen yerleştirme işlemi 17/10/2019 tarihinde ilan edilmiştir. Yedek adaylardan hibeli yararlanacak öğrenciler için aşağıda detayları verilen oryantasyon toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılım zorunludur.

Oryantasyon Toplantısı Detayları:

• Toplantı 27 Kasım 2019 Çarşamba günü Rektörlük Mavi Salon’da 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Toplantıda Erasmus+ hareketliliğiniz öncesi işlemler ile hareketlilik kuralları anlatılacaktır. Bu nedenle toplantıya katılmanız zorunludur.
  • Toplantıya katılmayan öğrencilerimiz süreçteki tüm işlemlerden kendileri sorumlu olacaktır.

Oryantasyon Toplantısına katılması gereken öğrenci listesi için tıklayınız.