Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ ESC programına yapmış olduğunuz başvuru doğrultusunda 02.12.2019 Pazartesi günü 09.00 – 12.00 ve 13.00 – 15.00 saatleri arasında mülakat gerçekleştirilecektir. Online Başvuruda bulunan herkesin mülakata katılması zorunlu olmakla birlikte mülakata katılmayan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Mülakata katılacak tüm öğrencilerin yanında İngilizce CV ve MOTİVASYON mektubu getirmesi zorunludur. Mülakata katılacak öğrencilere bu hafta içerisinde mail gönderilecektir. Lütfen başvuru yaptığınız mail adresini kontrol ediniz.

Mülakat Yeri: NENEHATUN KÜLTÜR MERKEZİ A-B-C Salonları (Bowling Salonu yanı)

Not 1: 02.12.2019 Pazartesi günü mülakat için belirtilen ilgili saat aralığında uygun olduğunuz saatte mülakata katılabilirsiniz.

Not 2: Başvuru sistemi sürekli açıktır. Bugün saat 13.00’dan sonra gerçekleştirilen başvurular, sonraki projeler için mülakata çağrılacaktır.