Farabi Değişim Programı kapsamında 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemizde öğrenim görmek üzere gelen öğrenciler akademik takvim tarihlerini kontrol etmeli ve üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden öğrenci kaydı yapmaları gerekmektedir. Ders kayıt tarihlerinde OBS (obs.atauni.edu.tr) sistemine giriş yapıp “Başvuru İşlemleri + Kayıt Başvuru + Farabi Başvuru” yolu izlenerek başvuru ve öğrenim protokolüne göre OBS (obs.atauni.edu.tr) üzerinden ders kaydı yapmalıdır. İlgili Fakülte/Enstitü/M.Y.O’da bulunan bölüm danışmanlarına seçilen dersleri onaylatmaları gerekmektedir. Gelen öğrencilerimize duyurulur.

Farabi Değişim Programı kapsamında 27 Eylül 2019 Cuma günü 14.00-15.00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı binası Kat 2 Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü Toplantı Salonunda GELEN ÖĞRENCİ Oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Toplantıya katılım önemli ve zorunludur.

Not: Öğrenci Kimliği, Öğrenci Belgesi gibi tüm işlemler ilgili Fakülte/Enstitü/M.Y.O öğrenci işleri tarafından yürütülmektedir.