2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Farabi Değişim Programı kapsamında çeşitli Üniversitelerde öğrenim görmeye hak kazanan Üniversitemiz öğrencileri gideceği Üniversitelerin akademik takvimlerinde belirtilen tarihler arasında ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Karşı Üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerimiz, kayıt yaptırdıkları ilk hafta içerisinde aşağıda belirtilen belgeleri posta yoluyla Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü Farabi Ofisine göndermeleri zorunludur.

Öğrenci Belgesi: Gidilen Üniversiteye ait Öğrenci Belgesi
SGK Hizmet Döküm Belgesi: E-devlet ya da SGK İl Müd. Alınacak
Çalışma ve Bildirim Dilekçesi: Dilekçeyi indirmek için tıklayınız.

Yukarıda belirtilen belgelerin teslim edilmemesi, eksik ya da yanlış olması, belirtilen tarihler dışında gönderilmesi durumunda ilgili öğrenciler yükümlülüklerini yerine getirmediğinden Farabi Bursundan yararlanamayacaktır.

Not    : Harç ücretleri olan öğrenciler geçmiş yıllarda olduğu gibi ilgili tarihlerde Atatürk Üniversitesi’ne yatırmaları gerekmektedir.

Adres: Atatürk Üniversitesi Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Binası Kat:2 Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü Yakutiye/Erzurum