2019-2020 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Ön Kayıt Başvuruları Bölüm Farabi Koordinatörü onay süreci tamamlanmıştır.

Sonuçlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlan edilen sonuçlar Ön Başvuru Kontenjan sonuçları olup Ön Başvuru Belgeleri Üniversitemiz Farabi Ofisi tarafından karşı kurumlara gönderilecektir.

Kontenjan sonuçlarına göre asıl listede adı geçen öğrencilere ait Ön Başvuru Belgeleri karşı Üniversiteler tarafından onayladıktan sonra kesin sonuçlar belirlenerek web sayfamızdan ilan edilecektir.

Kesin sonuçları aşağıdaki takvime göre (tahmini 15-25 Nisan 2019 tarihleri arasında) Web Sayfamızdan veya karşı kurumların “Dış İlişkiler Ofisi” ya da “Farabi Ofisi” web sayfalarını takip ederek öğrenebilirsiniz. 

Asıl listede olup Feragat etmek isteyen öğrenciler feragat dilekçelerini 20 Nisan 2019 Tarihine kadar ofisimize teslim etmeleri halinde Yedek Listede yer alan öğrencilerin Programdan faydalanması sağlanır. Feragat dilekçesini indirmek için tıklayınız.

Asıl listede olup vazgeçen öğrenciler olması durumunda sıralamaya göre Yedek Listede olan öğrencilere ofisimiz tarafından bilgi verilecektir.

Süreç ile ilgili tüm duyurular ve bilgi için Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi web sayfasını takip etmeniz gerekmektedir.

Not: Gelen Öğrenciler için Online başvurusu alan Üniversitelere başvuruda bulunan öğrencilerimiz Gelen Öğrenci Online Başvuru Belgelerini Üniversitemiz Farabi Ofisine en geç 22.03.2019 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerini belirtilen tarihler arasında teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları karşı üniversiteler tarafından ret edileceğinden dolayı tarafımızdan işlem başlatılmayacaktır.


Ön başvuru sonuçlarını indirmek için tıklayınız.


Değişim İlanlarının Yükseköğretim Kurumlarında Duyurulması

1-15 Mart 2019
Başvurulara İlişkin Belgelerin Kurumlar Arası Son Gönderilme Tarihi

04 Nisan 2019
Değişime İlişkin Sonuçların Açıklanması

25 Nisan 2019
Öğrenim Protokollerinin Düzenlenmesi ve Oryantasyon Son Tarihi

09 Mayıs 2019
YÖKSİS üzerinden YÖK’e Başvuru Sayılarının İletilmesi (Son Gün)

16 Mayıs 2019