2019-2020 Akademik yılı Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları 29/04/2019 Pazartesi günü tamamlanmış olup, sonuçlar ekli listede yer almaktadır. 2019-2020 yılı için Üniversitemize tahsis edilen Personel Eğitim Alma Hareketliliği hibe kaynağına göre KA103 programına (AB üyesi 28 ülkenin yanı sıra, Makedonya, Lihteştayn, İzlanda, Norveç) 9 personelin katılması öngörülmüştür. Hareketlilikten yararlanmak isteyen adaylar  Personel Eğitim Alma ilanında belirtildiği şekilde değerlendirilmiştir.

İlgili hareketlilikten yararlanmaya hak kazanan adaylarımız için son kabul mektubunu Ofisimize teslim etme tarihi 15/10/2019 Salı günüdür. Asıl listede bulunan adaylar 15/10/2019 tarihinden önce de kabul mektubu getirmeleri halinde hareketliliklerini yapabileceklerdir.

Hareketlilik hakkından feragat etmek isteyen adaylar  20/05/2019 Pazartesi gününe kadar feragat dilekçelerini Erasmus Ofisine teslim etmelidir.

Birimimiz KA103 projesine ait mevcut hibe ile daha fazla personelimizin hareketlilikten yararlanmasını sağlamak amacıyla Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında hibe ödemesi yapılacak süreyi en az 2 iş günü en fazla 4 iş günü (seyahat dahil) olarak sınırlandırmıştır.

Gitmeye hak kazanan personeller mevcutta Erasmus anlaşması olan bir üniversiteye veya kendisinin kabul mektubu alarak anlaşma yapmayı sağlayacağı bir üniversiteye gidebilirler. Erasmus+ KA103 projesinden ilgili hareketliliğe hak kazanan adaylar için son hareketlilik tarihi 31/05/2020’dir.

Erasmus+ Eğitim Alma Sonuçları İçin Tıklayınız.

Son güncelleme: 22.05.2019